Af en toe auto nodig

Omdat ik slechts af en toe een auto nodig heb om met mijn zoontje naar zijn grootouders te gaan, heb ik me bij MobielGedeeld ingeschreven. Mobiel-Gedeeld regelde een plekje voor me in een bestaande groep bij mij in de buurt omdat ik niet direct zelf een groepje kon vormen. Heerlijk luxe, de sleutel van een nieuwe auto in mijn tas en veilig met mijn zoontje op pad!

Ervaring van Nicole & Tim, Nijmegen

Besparen op autokosten

Na weer een garage nota van bijna EUR 1.000 hadden we er genoeg van. Nu delen we samen met de overbuurvrouw en de onderburen een auto van MobielGedeeld. De auto staat voor de deur en is in de regel beschikbaar als we hem nodig hebben. We besparen zo’n EUR 200 per maand en rijden in een schone, nieuwe auto die altijd start!

Ervaring van Carlo, Malden

Gemak online autorit plannen

In het MobielGedeeld pilot-project heb ik vrijblijvend ervaren hoe het is om een auto te delen. Al na twee maanden wilde ik niet meer anders. Ritjes plannen online op mijn computer of telefoon, zo handig! Mobiel-Gedeeld heeft mij geholpen met de verkoop van mijn eigen auto. Van de besparingen gaan we dit jaar lekker op wintersport.

Ervaring van Annette, Nijmegen