mobielgedeeld-omdat-mobiliteit-vrijheid-betekent

MobielGedeeld – omdat mobiliteit vrijheid betekent

Wij geloven dat mobiliteit vrijheid betekent. Vrijheid om te gaan en staan waar je wil, om deel te nemen aan deze maatschappij. En dat iedereen in onze samenleving op betaalbare wijze over deze vrijheid moet kunnen beschikken. Ook zij zonder rijbewijs, met een beperking of weinig financiële middelen. Of je nu in een klein dorp op het platteland woont of middenin de grote stad.

Daarom zijn wij MobielGedeeld begonnen. Betaalbare mobiliteit voor iedereen. Van ouderen en (startende) ondernemers tot zorgverleners en jonge gezinnen. De mogelijkheden met gedeelde mobiliteit zijn eindeloos. Of je nu naar dat leuke restaurantje in het bos wil of naar een afspraak in een bedrijvenpark. Auto nodig voor een ritje naar het ziekenhuis of net je rijbewijs en ‘vlieguren’ willen maken.

Om meer mensen te inspireren met ons geloof, starten we met het delen van verhalen van onze klanten. Tweemaandelijkse blogs waarin we aan de hand van ervaringen en herinneringen laten zien hoe gedeelde mobiliteit niet alleen problemen oplost maar ook mooie dingen teweegbrengt. Want gedeelde mobiliteit is niet alleen praktisch en efficiënt, maar vooral ook sociaal en persoonlijk.

MobielGedeeld – zorgeloos autodelen.