Voor wie?

Is mobiliteit van u en uw werknemers een belangrijke factor in uw bedrijfsmodel? Ziet u de stijgende kosten van uw wagenpark een steeds groter deel van de marge verslinden? Staat uw parkeerterrein vol met dure leaseauto’s die eigenlijk te weinig rijden? Speciaal voor de zakelijke klant heeft MobielGedeeld een autodeel concept ontwikkeld dat het aantal bedrijfsauto’s terug brengt tot een minimum zonder concessies te doen aan mobiliteit. Totale ontzorging in combinatie met een significante besparing. Benieuwd wat MobielGedeeld voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak.  Klik hier!

SPEED CHECK

Besparen en duurzaamheid

Denkt u dat de mobiliteitskosten binnen uw bedrijf omlaag kunnen en bent u gefocust op efficiëntie en duurzaamheid? Is mobiliteit niet uw core business, maar is mobiliteit van uw werknemers wel een basisvoorwaarde voor het leveren van uw dienst/product? Tijd om het zakelijke auto-deel concept van MobielGedeeld te overwegen!

Mobiliteitsoplossing op maat

Bent u ervan overtuigd dat autodelen een mooie kans is om een stap vooruit te maken in het kader van duurzaamheid en kosten besparen? Vraag nu geheel vrijblijvend een mobiliteitsadvies aan bij MobielGedeeld. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van mobiliteitsoplossingen op maat!

Flexibiliteit in mobiliteit

Zijn u en uw collega’s flexibel in het plannen van mobiliteit? Vormt uw bedrijf de hub in uw zakelijke logistiek? Met andere woorden starten de zakelijke ritten doorgaans vanaf de zaak en eindigen ze daar ook? Dan past uw bedrijf perfect binnen het zakelijke autodeelconcept van MobielGedeeld!

Draagvlak is cruciaal

Worden er binnen uw bedrijf flink wat ritten gereden? Op verschillende momenten van de dag en door verschillende bestuurders? Dan is er hoogstwaarschijnlijk voldoende draagvlak voor het zakelijke autodeelconcept van MobielGedeeld. Vraag nu geheel vrijblijvend een mobiliteitsadvies op maat aan bij MobielGedeeld!

Hoe werkt het?

 1. Uw bedrijf meldt zich met een mobiliteitsvraagstuk bij MobielGedeeld voor een oriënterend gesprek
 2. MobielGedeeld komt bij u langs, brengt de mobiliteitsbehoefte van uw organisatie in kaart en stelt een geheel vrijblijvend mobiliteitsadvies op
 3. MobielGedeeld levert de deelauto’s op locatie en maakt de gebruikers wegwijs met de deelauto en het online planning systeem
 4. De gebruikers delen de auto’s met behulp van het online planning systeem (tevens track & trace voor logistiek management)
 5. U kunt ten alle tijden de status van uw MobielGedeeld account inzien en uw deelauto’s lokaliseren
 6. MobielGedeeld gebruikt het online planning systeem voor de administratie, het plannen van onderhoud, reparaties en schoonmaak
 7. Indien gewenst voorzien wij u periodiek van een mobiliteitsrapport met daarin de analyse van het gebruik van de deelauto’s
 8. MobielGedeeld factureert maandelijks een fee gebaseerd op een verdeelsleutel (met vaste en variabele component) naar keuze

Wat kost het?

Omdat MobielGedeeld mobiliteitsoplossingen op maat levert, varieert de maandelijkse bijdrage per klant. Het bedrag dat u maandelijks aan MobielGedeeld betaalt, wordt onder andere bepaald door de volgende factoren:

 • Aantal voertuigen
 • Aantal gebruikers per voertuig
 • Type voertuig en brandstof
 • Duur van uw contract
 • Uw vraag naar mobiliteit (in kilometers en uren)
 • Frequentie van reinigen
 • Gekozen mobiliteitsrapportage.

Zoals u begrijpt is er geen standaard antwoord op deze vraag. MobielGedeeld maakt graag met u een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Nodig ons uit voor een oriënterend gesprek!

MobielGedeeld is echt iets voor ons!
Ik wil graag een oriënterend gesprek

Mobiliteit is natuurlijk essentieel voor een goed functionerende ambulante zorg. Maar met zoveel mensen op de weg was de logistieke planning een uitdaging en de administratie tijdrovend. MobielGedeeld bood een pilot project aan met een van hun deelauto’s. Waar we voorheen met drie auto’s reden, rijden we nu nog met één auto. Dit levert Dichterbij een enorme besparing op. De administratie uitbesteed en de planning regelen onze werknemers zelf online via een gebruiksvriendelijke applicatie. Dat is pas ontzorgen! Vanzelfsprekend zijn we het Mobiel-Gedeeld concept nu ook op andere vestigingen aan het uitrollen.

Hans Liebers, Dichterbij – Nijmegen

Als ZZP-er houd ik, om de kosten zo laag mogelijk te houden, kantoor in een bedrijfs-verzamelgebouw. Mobiliteit is voor mij belangrijk, maar net als de meeste ZZP-ers in het pand hoef ik niet 24 uur per dag mobiel te zijn. Met z’n allen delen we een drietal MobielGedeeld auto’s. Naast flinke kosten besparingen reduceert autodelen ook onze reistijd doordat we minder afhankelijk zijn van het openbaar vervoer.

Leontine Hamer, Share a Gogo – Nijmegen

Ik werk vanuit huis en heb wekelijks een paar opdrachten buiten de deur. Omdat ik niet overal naartoe kan fietsen (wat wel mijn voorkeur heeft) pak ik af en toe de MobielGedeeld auto. Een zuinige, schone Volkswagen Up! Hij staat enkele minuten lopen van mijn woning. Ik deel hem met andere gezinnen uit de buurt. Omdat je bewuster met een deelauto omgaat rij je automatisch minder en dat is beter voor het milieu. Minder geparkeerde auto’s is wat mij betreft een hele verbetering van het straatbeeld!

Ellen Somsen, Uitvaartzorg Nijmegen